Vihreä järjestöaktiivi Pohjois-Helsingin Vihreät ry:n perustajajäsen ja taloudenhoitaja, Helsingin Seniorisäätiön hallituksen varajäsen, Vihreitten työelämäryhmän ja oikeuspoliittisen työryhmän jäsen

Sähköautoilua ja Vihreitten vaalilehden jakoa, palautetta mm. pysäkkikatostupakoinnista

Olin tänään sekä aamupäivällä Helsingin Vihreitten vaalimökillä että illemmalla Oulunkylän ostoskeskuksen edustalla jakamassa vaalilehteä ja omaa vaalimainostani. Oulunkylässä Elcat-sähköauto herätti aika lailla kiinnostusta: kätevä kaupunkiajoneuvo - joskin itse jouduin toteamaan sen jalkatilat pieniksi.

Toisistaan riippumatta vaalimökillä kaksi kansalaista, toinen mies ja toinen nainen, puuttui samaan aiheeseen eli tupakointiin pysäkkikatosten alla. Nythän kielto on vain "suosituksena" olemassa, ei siis oikea kielto. Omasta puolestani lisäisin, että maahan heitetyt pätkät likaavat ympäristöäkin, ja roskaaminen on kielletty jätelaissa (19 §) - säännöstä vain ei pahemmin valvota. Lupasin, että jos pääsisin valtuustoon, ottaisin tupakoinnin kieltämisen ja roskaamisen siellä esille.

 

Vihreitten vaalilehdessä oleva Elcat-kiertueen aikataulu on muuten mennyt aika lailla uusiksi, tuoreempaa ja oikeampaa tietoa Helsingin Vihreitten verkkosivuilta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän saminurminen kuva
Sami Nurminen

Sähköautoilua pitäisi ehdottomasti kehittää. Pääsisimme pikkuhiljaa öljyriippuvuudesta eroon.
Tupakasta voisin sanoa, että ei se fiksua ole tumppeja sinne pysäkille heittää. Tupakkaa voisi kärytellä kauempanakin bussipysäksitä, jottei kanssaihmiset häiriinny. Kieltämään en sinänsä ryhtyisi, mutta jokaisella tupakoitsijalla pitäisi olla velvollisuus korjata omat natsansa pois.

Toimituksen poiminnat